Loading

Decoratief - Getalit

Een breed scala aan productmogelijkheden voor elke smaak en elke mogelijke interieurtoepassing.

Westag & Getalit AG hebben tientallen jaren ervaring in laminaatproducten voor duurzame, designgerichte oppervlakken daarbij hoge kwaliteiteigenschappen vereist zijn. Het merk omvat uni, hout, steen, abstracte ontwerpen en digitale printdecors. Het laminaat is beschikbaar in een verscheidenheid aan esthtische en functionele oppervlaktestructuren en finishes. Mat, hoogglanzend, krasbestendig of antibacterieel zijn kenmerken waaraan kan worden voldaan.

Via Westag-Getalit zijn alle productmogelijkheden te vinden. Beschikbaarheid en levertijd op navraag.

Getalit HPL Hoogglans

Het laminaat heeft een oppervlak met een hoge glansgraad en is minder krasgevoelig. Uit voorraad kunnen we de lange lengtemaatvoering 4100 x 1300 mm breed leveren.

Gelalit HPL Digitaaldruk

Ontwerp op maat binnen interieurprojecten is steeds meer in trek. Getalit digitaaldruk kan daar bij helpen door het laminaat te voorzien van een, eigen, aangeleverde afbeelding of print. Gezamenlijk met Westag-Getalit starten we dan het ontwikkelingsproces om een zo'n fraai mogelijk product samen te stellen. De digitale printdecors van GetaLit garanderen individualiteit met de hoogste kwaliteit.

Wilt u het interieur een persoonlijke of zakelijke herkenbaarheid geven door een eigen gekozen print? Contact ons dan voor het stappenplan van de digitaaldruk realisatie.

Geditaal HPL Digitaaldruk