Loading

Decoratief - Oberflex

Ober Surfaces biedt een ruime keuze aan decoratieve oppervlakken voor interieurs via het merk Oberflex. De in Frankrijk geproduceerde laminaten zijn bijzonder geschikt voor projecten die esthetische, robuuste en sanitaire eisen stellen. Openbare ruimtes, restaurants, zorginstellingen en hotels kunnen zodoende decoratief én functioneel worden ingericht. Benieuwd naar organisch-, metaal- of fineerlaminaat? Neem dan een kijkje op oberflex.com en vraag ons de levermogelijkgheden. 

Producteigenschappen fineerlaminaten

- (On)bewerkte oppervlakten met een grote keuze aan kleuren, finish, structuren en texturen.
- De toplaag op alle natuurlijke houtsoorten heeft een hoge weerstand evenals de effenkleuren van de Pure Paper Color-collectie. De oppervlakteafwerking staat bekend om zijn esthetische kwaliteiten in combinatie met de oppervlakteweerstand die voldoet aan de EN 438-standaardvereisten.
- De niet-poreuze structuur en de hardheid van de toplaag geven antimicrobiële eigenschappen aan de decoratieve producten. Non-proliferatie van eventuele bacteriën op het paneeloppervlak betekent geen groei of verspreiding op zowel een nat als droog oppervlak.
- Gemakkelijk schoon te maken.
- Bestand tegen reinigingsmiddelen zonder verandering van het oppervlak (zelfs bij intensief gebruik).
- De luchtkwaliteit van binnenruimten is een belangrijk hygiënisch aandachtspunt geworden. Als onderdeel van Ober Surfaces milieubewuste aanpak, voert men regelmatig product-emissiemetingen uit op Vluchtige Organische Stoffen (VOS). Deze metingen zijn uitgevoerd in overeenstemming met de NF EN ISO 16000-9-norm en hebben geleid tot een A+ classificatie voor binnenluchtemissies. Dit betekent dat de Oberflex-producten zeer beperkt tot geen VOS uitstoten.

Vermijd schoonmaak- en oplosmiddelen zoals trichloorethyleen, aceton of enig ander bijtend/schurend product.

Klik op de afbeelding voor informatie over de productgroep.

   
Oberflex Prestige
Oberflex Prestige

Meer dan veertig soorten fineer met een toplaagafwerking voor een hoge weerstand. Franse brandklasse M2.

 
Oberflex Chic & Pop
Oberflex Chic & Pop

Elegant wit geworden, grijze en chocolade fineren ontmoeten ongebruikelijke en gewaagde fluorescerende tinten. Voorzien van toplaagafwerking voor een hoge weerstand. Franse brandklasse M2.

  
Oberflex Sablés 
Oberflex Sablés

Klassiek fineer met een moderne textuur en matte toplaagafwerking voor een hoge weerstand. Franse brandklasse M2.

 
 Oberflex Textured Wood 
Oberflex Textured Wood

Negen verschillende texturen met uiteenlopende aardetinten fineer. Voorzien van een toplaagafwerking voor een hoge weerstand. Franse brandklasse M2.

 
Oberflex Natural Shades 
Oberflex Natural Shades

Een grafische collectie waar natuurlijke tinten en onverwachte oppervlakte-effecten samenkomen. Voorzien van een toplaagafwerking voor een hoge weerstand. Franse brandklasse M2.

  
Oberflex Spiced Wood 
Oberflex Spiced Wood

Een elegante collectie met subtiele contrasten tussen hout en aardetinten. Voorzien van een toplaagafwerking voor een hoge weerstand. Franse brandklasse M2.

 
Oberflex Organisch 
Oberflex SuperOrganic

100% natuurlijke, biologische of ge-upcyclede grondstoffen. Het product is biologisch afbreekbaar doordat het uitsluitend wordt gemaakt met plantaardig materiaal (alpenhooi, bloembladen en dergelijke). De grondstoffen worden gedroogd, gemengd en gebonden aan een niet-geweven 100% linnen drager. Het oppervlak heeft geen behandeling en is geschikt om te voorzien van een vernis of meubelolie. Dit product is zonder brandwerendheidscertificaat, maar door een professionele interieurbouwer kan het materiaal brandvertragend worden behandeld.

 
 Oberflex Metapal
Oberflex Metapal

De decoratieve laminaten, met echt aluminium als oppervlak, zijn geschikt voor verticale interieurtoepassingen. Het laminaat voldoet aan de Franse brandklasse M1.