Benieuwd naar de EGGER
Decoratieve Collectie 24+?

Er is lang naar uitgekeken: de presentatie van het nieuwe programma van EGGER. En je geduld wordt beloond: de EGGER Decoratieve Collectie 24+ bestaat uit maar liefst acht verschillende stijlen. Eén voor één anders, één voor één onderscheidend. En natuurlijk brengen we die grootste primeur op een grootste manier. Welkom tijdens de EDC24+ Weken bij Decovisie! Vanaf maandag 11 tot en met vrijdag 29 maart is onze showroom drie weken één grote EGGER-expositie.Maak kennis met acht stijlen

‘Future directions’ noemt EGGER de acht nieuwe stijlen. En futuristisch zijn de designs. Ga je voor het luxueuze hotelgevoel van Luxury Metallics of de neutrale kleuren en natuurlijke materialen van Warm Neutrals? Kies je voor de combinatiemogelijkheden van Colours with Function of voor de steenachtige structuren van Harmonious Stones? Past de klassieke tijdloosheid van Simply Natural in jouw interieurproject of juist de arty looks van Muted Colours? Of ben je gecharmeerd van de vele kleuren wit in Natural White of het vintagegevoel van Authentic and Functional? Kom. Zie. En laat jezelf verrassen en inspireren!

Wat is er te zien?

In onze showroom vind je een nieuwe mix & match stalenwand met alle Holland Voorrdaadprogramma 24+ decoren op grote panelen van 50 x 70 cm. Veel realistischer kun je de structuren niet beoordelen. Alle decoren uit de EDC24+ zijn op voorraad, op een A4-staal. En anders pak je er de nieuwe stalenmap erbij, met daarin ook de complete collectie. Vanzelfsprekend ga je met de nieuwe EGGER-map naar huis.

Drie EDC24+ Weken met drie EDC24+ XL donderdagen

Tijdens deze weken is onze showroom extra feestelijk aangekleed. En op de donderdagen 14, 21 en 28 maart zorgen wij niet alleen voor de inspiratie, maar ook voor catering volgens Brabants recept.

Meld je snel aan!

Ben je van plan om tijdens de EDC24+ Weken langs te komen? Schrijf je dan via onderstaand formulier aan. Niet per se nodig, wel voor ons handig om te weten. Ook zonder voorinschrijving zijn we natuurlijk even gastvrij als anders.

Wanneer je, je hebt aangemeld ontvang je direct in je mailbox een bevestiging met verdere details. Niks ontvangen? Check ook even je spam mailbox. 

 

 

Verhinderd tijdens de EDC24+ Weken?

Ben je niet in de gelegenheid om naar de EDC24+ Weken te komen, niet getreurd. Na maart houden we, in een kleinere variant, de EGGER Decoratieve Collectie 24+ in onze showroom. We nodigen je alsnog dan graag uit in onze showroom in 's-Hertogenbosch. Of wij komen persoonlijk bij jou langs! Vul onderstaand formulier in en we plannen direct een afspraak. We kijken nét zo uit naar de nieuwe EGGER Decoratieve Collectie als jij!  

Afspraak inplannen