Event 11 oktober 2023

Mijlpalen vieren we graag bij Decovisie: het is ruim 25 jaar geleden dat Decovisie is opgericht en de showroom op onze nieuwe locatie is gereed. Natuurlijk staan we graag samen met jou stil bij deze mooie mijlpalen, en kijken ook graag vooruit naar de toekomst. We nodigen je graag uit op woensdag 11 oktober van 08:00 tot 10:00 uur in ons pand aan de Europalaan 9A, zodat we officieel de showroom kunnen openen en de dag goed starten met een heerlijk ontbijt.

Programma

Op woensdag 11 oktober ben je van harte welkom om 08:00 uur aan de Europalaan 9A. Daar staat een heerlijk ontbijt voor jou klaar en hebben we om 08:30 uur een officieel gedeelte. Waarbij we kort terug- en vooruit blikken op 25-jaar Decovisie. Om 10:00 uur sluiten we af en starten we de werkdag. 

Parkeren

Tijdens het event willen we je adviseren om te parkeren op de Woonboulevard. Op ons (parkeer)terrein is geen parkeergelegenheid mogelijk, dit hebben wij in gebruik voor de festiviteiten. Om ook onze buren zo min mogelijk hinder te geven van ons evenement willen we je vragen het volgende adres in navigatie: Reitscheweg, 5232 BX 's-Hertogenbosch.

Check je route

Donatie Quiet Den Bosch

Wij zijn heel blij met jouw aanwezigheid, dat is voor ons het belangrijkste. Maar mocht je overwegen om niet met lege handen aan te komen, willen we je vragen om een donatie te doen aan Quiet Den Bosch. Met jouw financiële donatie, groot of klein, kan Quiet Den Bosch zoveel mogelijk lawaai maken voor stille armoede. Wij dragen graag samen met jou hieraan een steentje bij. Tijdens het event staat er een donatiebox of via onderstaande link kun je direct een donatie doen. 

Donatie  

Registratie

Helaas is registreren niet meer mogelijk, indien je hierover een vraag hebt mail of bel ons. Indien je je reeds hebt aangemeld ontvang je voor het event een mail met verdere details.