Terugblik event 12 oktober 2023

Mijlpalen vieren we graag bij Decovisie: het is ruim 25 jaar geleden dat Decovisie is opgericht en de showroom op onze nieuwe locatie is gereed. Natuurlijk staan we graag samen met jou stil bij deze mooie mijlpalen, en kijken ook graag vooruit naar de toekomst. We kijken terug op een zeer geslaagd event. Dank voor je aanwezigheid en je gezelligheid. Dat maakt dat we met nóg meer plezier voor je aan de slag gaan. Want we kijken graag alweer uit naar de komende 25 jaar!

Alsjeblieft, nog wat digitaal plaatmateriaal!

Hoe gezellig het was? Laten we maar niet proberen om het in woorden te beschrijven, als het ook met foto’s kan. En deel de foto’s en de film gerust op je eigen social mediakanalen, om te laten zien hoe gezellig én inspirerend het bij Decovisie is (óók als we niks te vieren hebben trouwens).

Het DNA-magazine al gelezen?

Veel complimenten hebben we gehad over het magazine dat je als gast mee naar huis kreeg. Vol met informatie wat Decovisie nou tot Decovisie maakt. Heb je ‘m al gelezen of kwam je er door drukke werkzaamheden nog niet aan toe? Klik even op de button en je hebt ons DNA-magazine in digitale versie op je scherm.

Magazine

Je blijft welkom in onze showroom!

Nóg meer complimenten kregen we over onze nieuwe showroom. Natuurlijk is die showroom niet bedoeld als eenmalige feestlocatie. Interieurbouwers en architecten zijn altijd welkom. En dat geldt niet alleen voor jou als klant, maar ook voor je eigen klanten. Die je in een inspirerende omgeving kunt laten zien wat er allemaal mogelijk is aan kleuren en toepassingen. Op onze website vind je een formulier om online een afspraak te plannen. Dan zorgen wij ervoor dat we even tijd voor je maken. Tot gauw!

Plan een afspraak