Loading

LinoPlus

Decoratief - Linoplus

Een meerwaarde in elk interieur.

Comfort, design en duurzaam in één, dat is LinoPlus. LinoPlus heeft Furniture Linoleum verwerkt tot een samengesteld plaatmateriaal wat kant en klaar gebruikt kan worden. Het matte oppervlak in combinatie met de warme en zachte textuur geeft jou, als maker, ontwerper én gebruiker, een unieke beleving. 

211217.DEC-strook-1550x325-LinoPlus.jpg


In combinatie met een duurzame drager is het materiaal geschikt voor alle high-end 3D meubelontwerpen. De LinoPlus collectie bestaat uit maar liefst 12 verschillende kleuren, snel leverbaar en direct klaar voor gebruik. Het materiaal is verkrijgbaar op verschillende (duurzame) dragers, vanaf 9 mm.

Duurzaamheid hoog in het vaandel

LinoPlus is een uniek afwerkingsmateriaal gemaakt van natuurlijke materialen. 97% van de grondstoffen van de toplaag is van natuurlijke oorsprong. Deze toplaag bestaat uit lijnzaadolie, geperst uit zaden van de vlasplant, harsen afkomstig uit naaldbomen en houtmeel afkomstig uit de productie van hout uit duurzame bosbouw. De D3 lijm die gebruikt wordt, is volledig duurzaam. En ook is er ruime keuze uit duurzame dragers, waarbij wij Ecoplex adviseren als een duurzame drager. Dit maakt gebruik van LinoPlus een volledig verantwoorde keuze.

Neem een kijkje op Linoplus.nl.

 BO-XXL-BO218787.jpg