Loading

Ben jij een enthousiaste student bedrijfsadministratie? Dan zoeken we jou!

Lees meer

Innovatieve ideeën. Ambitieuze plannen. Veelbelovende initiatieven.

Lees meer

Perfect Sense Topmatt laminaat met de voordelen van een supermat, fluweelachtig en het anti-fingerprint oppervlak is vanaf nu als gekleurde kern verkrijgbaar.

Lees meer
In memoriam

Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen dat op dinsdag 12 januari jl. onze zeer gewaardeerde oud-directeur Ad Schalkwijk is overleden.

Lees meer

We zijn enthousiast dat dagelijks onze materialen worden verwerkt in allerlei interieurprojecten van een boekenplank tot een gehele kantoorinrichting.

Lees meer

De AangenaamAkoestiek PET-VILT-collectie is uitgebreid.
• UPDATE • Twee nieuwe metalen kleuren zijn toegevoegd!

Lees meer

Prachtige merken en materialen zijn toegepast in een eigentijdse maatwerkkeuken daarbij het Egger Perfect Sense decor en zijn eigenschappen fijn binnen deze interieurruimte passen.

Lees meer

25-jaar geleden is Ecoplex gelanceerd omdat er simpelweg de behoefte was binnen de interieurbranche en omdat er tegenstand kwam tegen gebruik van hardhouten multiplexplaten.

Lees meer

Decovisie houdt de ontwikkelingen rondom het inperken van het Coronavirus in de gaten en volgt de adviezen en richtlijnen van het RIVM op.

Lees meer

Via mijnvoorraad.nu kunt u alle Egger Design Collectie 2020-2022 decoren vinden.

Lees meer

Vijf Advanced gefineerde MDF-mogelijkheden met elk hun unieke balkhout-uitstraling.

Lees meer

Het eikenfineerprogramma binnen Impressionfineer is uitgebreid met drie nieuwe varianten.

Lees meer

Dagelijks wordt het transport voor aflevering van jouw plaatmaterialen zo efficiënt en verantwoord mogelijk ingepland. Help je mee?

Lees meer

Naast het MDF-plaatmateriaal met het extreem Perfect Mat oppervlak, is er ook laminaat met de eigenschappen voor horizontaal gebruik beschikbaar.

Lees meer

Heb jij monsters van ons ontvangen die je niet meer gebruikt?

Lees meer