Loading

Over ons

Decovisie is uw partner wanneer u op zoek bent naar het juiste materiaal én sfeer voor uw interieurproject.

Wij beschikken over materialen die beleving brengen in uw ruimte. In het centraal gelegen Den Bosch beschikken we over twee inspiratiestudio’s waar de nieuwste materialen en trends worden getoond op het gebied van wandoplossingen en decoratief plaatmateriaal voor interieurtoepassingen.

We denken graag met u mee voor de afwerking van projecten van retail tot horeca en van gezondheidszorg tot wellness. We opereren in een uitgebreid netwerk aan interieurbouwers en ontwerpers en kunnen er zo voor zorgen dat uw inspiratie uitgevoerd kan worden.

We leveren niet alleen constructieve en decoratieve oplossingen, ook op het gebied van functionaliteit denken we mee. Akoestiek, vochtwering, brandwering, gewicht en duurzaam plaatmateriaal; uitdagingen waar we u graag over adviseren en verschillende plaatmaterialen kunnen bieden. 

Klik hier voor een overzicht van ons assortiment.

Op werkdagen zijn Bas, Bettine, Henry, Jaap, Mirte, Penny, Pierre, René en Stefan bereikbaar tussen 7.30-17.00 uur om uw vragen te beantwoorden. Telefonisch op 073 648 09 09, per email via decovisie@decovisie.com op door het contactformulier in te vullen via deze link.