Loading

Houtenpanelen - Wonderwall Studios

Het verhaal achter Wonderwall Studios is mooi. Tropische hardhoutsoorten uit verlaten bossen, huizen, panden en schuren worden gerecycled, geupcycled en verwerkt in verschillende panelen. Kenmerkend aan Wonderwall Studios is dat er steeds opnieuw wordt gezocht naar duurzame, natuurlijke materialen die bewerkt en verwerkt worden door lokale vakmensen. Met precisie krijgt het kostbare hout een stoer of elegant tweede leven.

Binnen een interieurontwerp mogen houten aspecten niet ontbreken. Maar interieurruimtes moeten tevens aan de functionele eisen voldoen. Het moet een leef-werkomgeving zijn dat continu voldoet aan een fijn binnenklimaat. Een eenheid van contrasten dat toch comfortabel aanvoelt. Massief hout helpt binnenruimtes een geraffineerd karakter te geven, daardoor kan de variatie aan houtenpanelen worden toegepast als wand-, haard- en plafondbekleding, maar ook worden geïmplemteerd in bars, meubels en afzuigkappen. 

Houdt u van hout? Bekijk dan eens de brochure voor productinspiratie en -informatie of neem direct een kijkje in de webshop.

Collectie

 

Wonderwall Studios - Phoenix