Loading

Aangenaam Akoestiek - PET-VILT

Gemaakt van 100% polyestervezels. 60% bestaat uit gerecyclede PET-flessen, 40% is nieuw polyester. ♻️ Toepasbaar in vele type ruimtes door het feit dat de panelen op verschillende manieren ingezet kunnen worden. Zo zijn de van polyestervezelpanelen naast de plafond- en wandtoepassingen ook te gebruiken als element in een scheidingswand, als bureauscherm of als baffles voor een Aangenaam Akoestiek. De mogelijkheden in kleuren, vormen en uitwerkingen zijn verrassend leuk en uit voorraad leverbaar.

PET-VILT kan esthetisch goed worden gecombineerd met andere materialen zoals melamine en massief hout. Als voorbeeld de houtenpanelen van Wonderwall Studios in de types Springs en Train met hun open patronen

Een ander productcombinatie is het wand- en plafondpaneel 'Woodline rustiek eiken', dat een samenstelling is van fineer verwerkt op zwart MDF aangebracht op een basis van 9 mm PET-VILT. De open structuur van het akoestisch materiaal en de vrije ruimte tussen de houtenlatjes geeft de mogelijkheid om geluid te absorberen. Door een houten regelwerk achter het paneel te bouwen en daar isolatiemateriaal in te plaatsen is het mogelijk om de geluidsabsorptie te verhogen.

PET-VILT