Decovisie: Jouw partner voor hoogwaardige interieurprojecten

Is er iets mooiers voor een interieurprofessional dan vanaf nul beginnen? Je eigen creativiteit verweven met de eisen van het project. Iets maken dat er nog niet is. En geïnspireerd worden door de materialen om grenzen te verleggen. Of het nu gaat om creatieve grenzen of functionele grenzen. Decoratieve of constructieve.

Het is de reden waarom Decovisie bestaat. We zijn op de eerste plaats vooral leverancier van plaatmateriaal. We begrijpen dat in ieder project de mens en de omgeving leidend zijn voor het eindproduct. We kennen de eisen die aan verschillende plaatmaterialen worden gesteld, onder alle omstandigheden. En we voelen goed aan waar je als professional behoefte aan hebt, vanaf het moment dat je start vanaf nul. Ideeën, inspiratie, innovatie.

Die klantgerichtheid is typisch Decovisie. We zijn de regionale leverancier die naast je zit om mee te denken. En ook de leverancier die vooroploopt om trends en ontwikkelingen vóór te zijn. Om vernieuwing direct door te vertalen naar ons assortiment. Een assortiment met diverse soorten plaatmateriaal van bekende merken, waar je de kennis en kunde bij krijgt die je helpt te doen wat je het liefste doet.

Onze missie

  • Een betrouwbare partner zijn
  • In Noord-Brabant en Zeeland ieder interieurproject voorzien van decoratief plaatmateriaal
  • Een innovatieve, meedenkende en klantgerichte partner zijn
  • Trendsettende plaatmaterialen in de breedste zin in huis hebben
  • Voor de markt uit trends zien, proeven, inkopen en leveren
  • Mens en omgeving centraal stellen binnen elk interieurproject
  • Een breed scala (diverse merken/soorten) aan decoratieve plaatmaterialen leveren
  • Een kennisinstituut/platform zijn op het gebied van decoratief plaatmateriaal

Onze historie

Sinds 6 maart 1998 leveren we eigentijdse en nieuwe specialismen op het gebied van akoestisch, constructief en decoratief plaatmateriaal voor optimale sfeerbelevingen binnen de diversiteit aan interieurprojecten. Voor de afwerking van interieurtoepassingen in uiteenlopende sectoren, van retail tot horeca, van gezondheidszorg tot wellness, willen we graag met je meedenken. Specialisten binnen ons uitgebreid netwerk aan interieurbouwers, merken en ontwerpers kunnen ervoor zorgen dat jouw doordachte inspiratie wordt gerealiseerd.

Constructieve en decoratieve oplossingen kunnen we leveren op basis van beleving, akoestiek, stootvastheid, postformeerbaarheid, vochtwering, brandvertraging, gewicht, hygiëne, certificering en duurzaamheid.

Contact

Het Decovisie team staat voor jou klaar

Meer weten over een bepaald product? Even sparren over een bestelling? Op werkdagen staan we tussen 07:30 en 17:00 uur voor je klaar. Neem contact op!

Mail ons Bel mij terug