Bushbaum: Trendy en tijdbesparende fijntimmerpanelen

Met Bushbaum fijntimmerpanelen kan je meteen aan de slag met meubelpanelen op maat, met kantenband én in een trendy decor. Bespaar jezelf tijd en ga voor gemak. Ontdek de mogelijkheden van de nieuwe Bushbaum collectie.

De uit voorraad leverbare maten lopen uiteen van altijd 280 cm lang bij 40, 50, 60, 67, 80 of 102,5 cm breed. Bushbaum fijntimmerpanelen denkt niet in industriële platen, maar in gezaagde vaste maten. Er staat een hele collectie voor je klaar, overzichtelijk ingedeeld in een basis- en een trendcollectie. Ook voor bijpassende rugwanden kun je bij Bushbaum fijntimmerpanelen terecht.

 

Ready-to-build

Voorbewerkte meubelpanelen op maat én in een trendy decor? Bushbaum fijntimmerpanelen bestaat uit vier collecties panelen in de vorm van diverse meubelcomponenten die het jou heel makkelijk maken. Denk aan panelen ten behoeve van corpuskasten, fronten, legplanken, (tussen)bodems, ladebodems, rugwanden, plinten, etc. Alles in hetzelfde stijlvolle decor.

De collectie van Bushbaum:

  • Universeelpanelen
  • Decorpanelen
  • Rugwanden
  • Ladestroken

Meer weten over Bushbaum?

Benieuwd hoe jij gemakkelijk en eenvoudig aan de slag kan met de fijntimmerpanelen van Bushbaum in jouw interieurproject. Neem contact met ons op, vraag een staal of check de website.

Website Bushbaum Vraag staal aan