EGGER: Eigentijdse houtdecoren, unikleuren en materiaalreproducties

EGGER staat bekent om de hoge kwaliteit met een eigentijds pallet aan houtdecoren, unikleuren en materiaalreproducties. Alle decoren zijn PEFC™ gecertificeerd. Het EGGER spaanplaat bevat 85% recylcehout uit 100% lokale én duurzaam beheerde bossen. De EGGER kwaliteitsnormen worden optimaal nageleefd door het gehele productieproces en de herkomst van de grondstoffen in eigen beheer te houden.

Verfijnde productmogelijkheden

De houtdecors bevatten steeds meer eyecatchers door de eenheid van hun tekeningen en structuren. De veelzijdigheid in houtsoorten en oppervlakten geeft ontwerpers ruime mogelijkheden in het creëren van fraaie interieurstijlen. Feelwood gemelamineerde spaanplaatdecoren geven aan twee zijden zowel een visuele als tastbare ervaring! De diepe structuren zijn gesynchroniseerd aan de decorprint dat zodoende een look en feel realiseert die heel dicht in de buurt komt van echt massief hout, maar dan met de voordelen van een decoratief gemelamineerde plaat.

In de Holland Voorraadcollectie zijn materiaalreproducties en unikleuren uitgebreid met trendy marmer, metalen en uni-uitstralingen. Decors als Levanto marmer wit, Darksteel en Indigoblauw zijn als Perfect Sense Mat fijne nieuwkomers. Het minimalistisch materiaal heeft de perfecte eigenschap om eenheid te realiseren tussen overige kleuren en objecten binnen het interieur. De speciale anti-vingerafdruk eigenschap vermindert vingerafdrukken op het oppervlak en zorgt voor een fluweelachtig design.

Buiten de voorraadcollectie zijn vanaf nu bijna alle decors als HPL in de lengte 3050 mm te leveren. Voorheen was dit beperkt tot 2800 mm. De nieuwe laminaatlengte kan binnen 1-2 werkweken worden geleverd.

Ontwerpvrijheid met EGGER?

Geïnteresseerd? Vraag dan de collectiemap bij ons aan. Op mijnvoorraad.nu vind je alle decors, de beschikbaarheid en afbeeldingen.

mijnvoorraad.nu Meer informatie