EGGER: Eigentijdse houtdecoren, unikleuren en materiaalreproducties

EGGER staat bekent om de hoge kwaliteit met een eigentijds pallet aan houtdecoren, unikleuren en materiaalreproducties. Alle decoren zijn PEFC™ gecertificeerd. De EGGER kwaliteitsnormen worden optimaal nageleefd door het gehele productieproces en de herkomst van de grondstoffen in eigen beheer te houden.

De nieuwe EDC24+ collectie

De nieuwe EGGER Decoratieve Collectie 24+ omvat niet minder dan 200 decor- en textuurcombinaties. Een groot deel is nieuw, een ander deel ken je uit de bestaande EGGER collectie. Daarom krijgt de naam ‘Decoratieve Collectie’ ook de toevoeging 24+. EGGER maakt er met ingang van dit jaar een doorlopende collectie van. De collectie is ingedeeld in 8 future directions, 8 stijlen waarmee je jouw interieurontwerp kan inspireren. 

 

 

EGGER neemt duurzaamheid serieus

EGGER neemt zijn verantwoordelijkheid voor wat betreft duurzaamheid serieus. In Nederland geldt een E1-formaldehyde emissienorm voor houtachtige plaatmaterialen. Om positief bij te dragen aan een mindere hoeveelheid formaldehyde in leef-werkomgevingen, loopt EGGER vooruit door een E1E0,5-normering te hanteren. Het decoratief plaatmateriaal mag door deze reductie qua formaldehyde-uitstoot vergeleken worden met een boom die in de natuur staat met als eindresultaat een gezonder binnenklimaat.

Antibacteriële eigenschappen

EGGER producten met gelakte en melamineharsoppervlakken 'Perfects Sense MDF, Eurodekor, laminaten en compactlaminaten' worden gekenmerkt door hun hygiënisch afgesloten oppervlakken. Ze zijn doorgaans makkelijk schoon te maken, kunnen goed gedesinfecteerd worden en hebben daarnaast ook een antibacterieel effect met de waarde 'hoog (A ≥ 3)'. Dat betekent bij een goed schoongemaakt en onderhouden oppervlak reduceren bacteriën en kiemen (ziekteverwekkers) met 99,9% binnen 24 uur. Dankzij deze eigenschappen hebben EGGER melaminehars oppervlakken hun duurzaamheid onder andere bewezen voor toepassingen in winkels, restaurants en praktijkkamers van artsen en ziekenhuizen.

Ontwerpvrijheid met EGGER?

Geïnteresseerd? Vraag dan de collectiemap bij ons aan. Op mijnvoorraad.nu vind je alle decors, de beschikbaarheid en afbeeldingen.

mijnvoorraad.nu Meer informatie