Oberflex: Decoratieve laminaten van hout, metaal, papier en organisch materiaal

Ober Surfaces biedt een ruime keuze aan decoratieve oppervlakken voor interieurs via het merk Oberflex. De in Frankrijk geproduceerde laminaten zijn bijzonder geschikt voor projecten die esthetische, robuuste en sanitaire eisen stellen. Openbare ruimtes, restaurants, zorginstellingen en hotels kunnen zodoende decoratief én functioneel worden ingericht. Benieuwd naar organisch-, metaal- of fineer laminaat?

De brede collectie van Oberflex

  • Oberflex Prestige, meer dan veertig soorten fineer met een toplaagafwerking voor een hoge weerstand en Franse brandklasse M2.
  • Oberflex Chic & Pop, elegant wit geworden, grijze en chocolade fineren ontmoeten ongebruikelijke en gewaagde fluorescerende tinten. Voorzien van toplaagafwerking voor een hoge weerstand en Franse brandklasse M2.
  • Oberflex Sablés, klassiek fineer met een moderne textuur en matte toplaagafwerking voor een hoge weerstand en Franse brandklasse M2.
  • Oberflex Textured Wood, negen verschillende texturen met uiteenlopende aardetinten fineer, voorzien van een toplaagafwerking voor een hoge weerstand en Franse brandklasse M2.
  • Oberflex Natural Shades, een grafische collectie waar natuurlijke tinten en onverwachte oppervlakte-effecten samenkomen, Voorzien van een toplaagafwerking voor een hoge weerstand en Franse brandklasse M2.
  • Oberflex Spiced Wood, Een elegante collectie met subtiele contrasten tussen hout en aardetinten, voorzien van een toplaagafwerking voor een hoge weerstand en Franse brandklasse M2.
  • Oberflex SuperOrganic, 100% natuurlijke, biologische of ge-upcyclede grondstoffen.
  • Oberflex Metapal, de decoratieve laminaten, met echt aluminium als oppervlak, zijn geschikt voor verticale interieurtoepassingen en Franse brandklasse M1.

Meer weten? 

Wij vertellen je graag de mogelijkheden. Hoe jij Oberflex in jouw interieur kan verwerken. Neem contact op om een staal op te vragen of in de showroom langs te komen. Wij adviseren jou graag op maat.

Vraag staal aan Meer informatie