Update je EGGER stalenbord

We kijken vol enthousiasme terug op de EGGER EDC24+ Weken in maart: waarin de introductie van de nieuwe EGGER Decoratieve Collectie 24+ was. Met ingang van 1 maart hebben we de nieuwe collectie in huis: ruim 200 decoren en textuurcombinaties, de één nog mooier dan de ander. Graag informeren we jou over het updaten van je stalenbord.Holland Voorraadprogramma 24+

Als onze administratie klopt, heb je drie EGGER stalenborden in je bezit met daarop het Holland Voorraadprogramma 2020-2023. Die is niet helemaal actueel meer. We geven je graag een overzicht van de decoren die uitlopend zijn. Ons advies is om deze uitlopende decoren direct van het stalenbord te verwijderen. Dat voorkomt teleurstelling als je per ongeluk een decor bestelt dat niet meer leverbaar is. Reken erop dat we in de maand mei bij jou langskomen om de borden weer compleet te maken met nieuwe decoren van het Holland Voorraadprogramma 24+.

Download uitlooplijst

Je bent welkom in onze showroom

De EDC24+ Weken zijn voorbij, maar in onze showroom kun je nog altijd veel inspiratie opdoen. De complete EGGER Decoratieve Collectie staat nog gepresenteerd aan de Europalaan. Meld even vooraf je komst, zodat we wat tijd voor je kunnen reserveren. Ons verkoopteam staat graag voor je klaar. 

Afspraak inplannen

Mijnvoorraad.nu