25-jarig Decovisie viert jubileum

In een kwart eeuw tijd is het een bekende naam geworden als B2B-leverancier van decoratief- en constructief plaatmateriaal: Decovisie. Het bedrijf in ‘s-Hertogenbosch vierde het jubileum op woensdag 11 en donderdag 12 oktober. De verhuizing naar de Europalaan 9A creëerde ook de mogelijkheid om een exclusieve showroom te openen. Eén waar interieurbouwers en interieurarchitecten zich kunnen laten inspireren met de nieuwste materialen in interieurontwerp.

Zo’n duizend verschillende soorten beplating levert Decovisie, dat tegenwoordig deel uitmaakt van Legit Forum Groep. Het is plaatmateriaal dat door interieurbouwers en interieurarchitecten wordt toegepast in een breed scala aan projecten; van keukens en werkbladen tot meubels, veelal in kantoren, horeca en hospitality. Het plaatmateriaal varieert van houtstructuren en unikleuren tot materiaalreproducties. Om de grote variëteit aan mogelijkheden te laten zien aan de klanten, heeft Decovisie een compleet nieuwe showroom neergezet.

De klanten van Decovisie zijn vooral te vinden in Brabant en Zeeland. Het bedrijf is er trots op dat de honderd tot honderdvijftig orders per dag al de volgende dag worden geleverd. Interieurontwerpers kunnen bij Decovisie ook op een goed advies rekenen. Het is de reden dat het bedrijf in een kwart eeuw tijd een trouwe klantenkring heeft gekregen. Zeven grote vrachtwagens zijn daarvoor vijf dagen per week onderweg.


Jubileumviering over twee dagen
Het 25-jarig jubileum werd verspreid over twee dagen. Op woensdag 11 oktober was er een intern voedzaam ontbijt voor alle collega’s. Een dag later was er vanaf 15.30 uur een event voor klanten en leveranciers op uitnodiging. Zij konden op een Brabants-Bourgondische borrel rekenen.