Geef je ontwerp extra impact mee: met patronen

Maar wat als jouw ontwerp echt dat wow-effect moet hebben? Doe het met patronen. Want patronen geven automatisch een design-look mee. Het is de ideale oplossing voor die plekken waar jouw werk gezien mag (en moet) worden. En wist je hoeveel mogelijkheden het Decovisie-assortiment biedt?

4Design: de naam zegt het al..

Subtiel of juist in-your-face: met de designs van 4Design geef je extra attentiewaarde aan elk ontwerp. De houtstructuren ogen natuurgetrouw, de kleuren zijn warm. Bekijk de mogelijkheden om alvast in de stemming te komen met deze zes designs van Italiaanse bodem.

Pantoni: the stars in stripes

Streepjes! Het is een even eenvoudige als effectieve manier om diepte in je ontwerp te suggereren. En dan is er één Nederlands merk die een heleboel streepjes voor heeft: Pantoni. Ook de andere decormogelijkheden brengen meer beleving in je ontwerp.

Tabu: als een gewoon ontwerp taboe is

Het ontwerp voor Tabu is Italiaans: moeten we nog meer zeggen? Waarschijnlijk niet. Het land waar ‘stijl’ ongeveer is uitgevonden verrast met de Groovy collectie, fineren die een realistische 3D-ervaring bieden. Het ene patroon is nog sprekender dan het andere. 

Rencontre, pure kunst van Marotte

Eigenlijk mag het geen plaatmateriaal meer heten, de Rencontre collectie van Marotte. Het is spelen met lijnen, met licht, met schaduw, met figuren, met diepte. Kunst, pure kunst. Veel meer arty wordt het niet, in de collectie van Decovisie. En bij jou?

Wil je de patronen eens in het echt zien?

Zeker met designpatronen voegt een bezoek aan onze showroom écht iets toe. En dat kan natuurlijk altijd. We staan open voor je komst. Ons koffiezetapparaat heeft er al helemaal op gerekend. Geen tijd? Natuurlijk staan we je ook met alle plezier aan de telefoon te woord of komen we naar je toe. Want als er iets is wat we graag willen, is dat jij net zo enthousiast wordt over onze designcollectie als wij zelf al zijn.