Merk in de spotlight: ImpressionFineer

Heb je al lucht gekregen van onze twee nieuwe fineersoorten van Impression Fineer? Weinig houtsoorten met zo’n karakteristieke lucht als Eucalyptus. De olie herkent je neus uit duizenden. En ook je ogen hebben weinig moeite met het herkennen van Eucalyptus. Het is fineer met een rustige uitstraling. Niet alleen daarom zijn deze twee nieuwe fineren van Impression Fineer een goede keus. Ook als je je eigen duurzame ambities een boost wilt geven.

Eucalyptusbomen lenen zich bij uitstek voor herplant. De loofbomen groeien door tot een hoogte van wel 40 meter, met een stam van 90 tot 150 centimeter. Die is goed voor 200 tot wel 5000 vierkante meter fineer. Doordat de plantage en de fabriek vaak vlakbij elkaar staan, komen er bijna geen transportkilometers aan te pas.

Beide nieuwe fineren hebben de Eucalyptusboom als afkomst: FN120 en FA220. Fineren die opvallen doordat ze beide quartiers gesneden en gedraaid geschoven zijn. Elk met hun eigen identiteit, elk met hun eigen toepassing. En beide ecologisch verantwoord.

Heb je een neus voor duurzaamheid?

Of ben je gewoon benieuwd naar de bijzondere looks van deze twee nieuwe Impression Fineer fineren? Er liggen stalen voor je klaar, van de nieuwe fineer soorten van Impression Fineer. Laat even je gegevens achter en je kunt op korte termijn een stalen tegemoet zien.