Mogen we even stilte voor onze 8 nieuwe kleuren PET-vilt?

Soms gaat het niet alleen maar om een ruimte ‘mooi’ maken. Soms vraagt die ruimte ook om betere akoestische eigenschappen. Met PET-vilt van Aangenaam Akoestiek sla je twee vliegen in één zachte klap. Vooral omdat je door de komst van 8 nieuwe kleuren nog meer kanten op kunt. Onze nieuwe stille krachten zijn Brown, Petrol, Midnight Green, Terra, Olive, Light Camel, Snow en Cool Grey. Panelen zijn standaard 2440 x 1220 x 9 mm. Je gebruikt ze overal waar het comfort te wensen overlaat door omgevingsrumoer. Bijvoorbeeld in ruimten waar het door het gebruik van glas, beton of staal té gehorig is.

Geef je creativiteit een zachte boost

Door de goede bewerkbaarheid en montagemogelijkheden zet je nu de akoestiek eenvoudig naar jouw hand. Gebruik de PET-vilt panelen op een wand of op plafond. Creëer er opvallende vrijstaande elementen mee. Of ontwerp elke unieke vorm die je maar in gedachten hebt.

Aangenaam! Nog even de voordelen op rijtje

• Optimale geluidsabsorptie
• Volop decoratieve mogelijkheden
• Duurzaam; samenstelling van 60% gerecyclede PET-flessen
• Geschikt voor horizontale en verticale toepassingen

We want more! Vraag de gratis stalen aan

Interesse in de nieuwe kleuren van de PET-vilt collectie? Of in een van de andere producten van Aangenaam Akoestiek, zoals Woodline- of Mospanelen? Ons verkoopteam staat graag voor je klaar om jou te adviseren in de beste akoestische oplossing voor jouw interieurontwerp.