See me. Feel me. Touch me.

EGGER komt met de plaat die natuurlijk een hit wordt. De EGGER PerfectSense Feelwood collectie. Is het hout? Of is het plaatmateriaal? We begrijpen je verbazing. Zo verrast waren we namelijk zelf ook, bij de introductie van EGGER PerfectSense Feelwood. Het is de combinatie van een matte PerfectSense afwerking en de synchrone Feelwood textuur die de platen uniek maakt. Puur natuur. En universeel verticaal toepasbaar, ook in de keuken en de badkamer. Een unieke eigenschap is ook dat ze een antibacteriële oppervlakte-eigenschap hebben conform ISO 22196 (= JIS Z 2801).

Je ziet het. Je voelt het. En vooral: je beleeft het. De authentieke houtdecoren brengen automatisch sfeer in iedere ruimte. Vooral door details zoals een spinthoutlook, een natuurlijke glans, smalle scheuren of een geplankte look. Zes van die exclusieve decors zijn er inmiddels: mat, fluweelzacht en gelakt. Verschillend van elkaar, maar één in hun natuurlijke uitstraling. 

We twijfelen er eerlijk gezegd niet aan dat graag de decoren in handen wil hebben. Vraag eenvoudig de stalen aan van de EGGER PerfectSense Feelwood collectie