Tip: officiële opening Dutch Brands Company

Waar Dutch Brands Company (DBC) Nederlandse ambachtelijkheid, innovatie, design, kunst en decoratie harmonieus laat samenkomen in elk detail, staat de interieur- en projectwereld op het punt een mijlpaal te beleven. Op 8 en 9 januari openen onze buren DBC officieel haar deuren in het hart van Den Bosch, waar elk label onder de DBC-paraplu vol verwachting uitkijkt naar het presenteren van de nieuwste collecties en ontwerpen aan het publiek.

De Europalaan in 's-Hertogenbosch is een ware schatkamer voor interieurprofessionals en designliefhebbers, waar eindeloze inspiratie vloeit en de mogelijkheden grenzeloos lijken. Bezoekers worden meegenomen op een creatieve reis waar ideeën uiteindelijk worden omgezet in collecties en projecten met een onbetwistbare 'wow-factor'.

Elk label onder DBC heeft geen enkele moeite gespaard om ervoor te zorgen dat hun vooruitstrevende creaties en collecties centraal staan.

  • MONDiART presenteert de nieuwste collecties
  • MONDiLAB introduceert het fonkelnieuwe label LaB Collections 
  • ArtMuze laat zien wat zij betekenen in de wereld van Artgifts.

Interieurplaatmateriaal
Decovisie, opent ook tijdens deze twee dagen haar deuren voor bezoekers die meer willen weten over alle mogelijkheden om interieurprojecten dat ene speciale tintje te geven. Met ons 25-jarig jubileum en ons fonkelnieuw pand, tonen wij een uitgebreide collectie.

Talloze interieurbouwers, ontwerpers en architecten vinden hun weg naar de Europalaan in 's-Hertogenbosch om hun creatieve ideeën tot leven te brengen bij beide bedrijven. 

Een exclusief kijkje achter de schermen van het productieproces stelt gasten in staat om uit de eerste hand te zien hoe nauwgezet vakmanschap elk ontwerp tot leven brengt. DBC komt haar belofte na waar Nederlandse ambachtelijkheid, kunst en decoratie samenkomen in elk detail.

Kortom, de deur van onze buren en Decovisie staat wijd open voor interieur professionals die hunkeren naar inspiratie en inzicht in de nieuwste trends op het gebied van materialen en mogelijkheden.