Creëer impact met Rezign® Veneer, fineer van textielafval

Aan de slag voor een duurzaam project? Maar ook op zoek naar een designuitstraling? Bekijk dan eens de collectie fineren van Rezign®. Het is fineer gemaakt van textielafval zoals denim, legerkleding, pakken en ziekenhuisuniformen. Maar ook van biobased vezels zoals vlas, hennep en jute koffiezakjes. Met Rezign® creëer je impact voor elk interieurproject. Is het niet door de exclusieve looks van elk van de zes fineren, dan toch zeker doordat je oud textiel een tweede leven geeft. Het fineer is goed te verlijmen op een drager van Pantoni.

De fineer collectie:

Binnen ons assortiment kies je uit de volgende fineren:

  • Rezign® Veneer Army (gerecyclede legerkleding)
  • Rezign® Veneer Suits (gerecyclede kostuums)
  • Rezign® Veneer Veneer Flax (100% biobased vezel)
  • Rezign® White Denim (gerecyclede witte jeans)
  • Rezign® Veneer Jute (gerecyclede koffie en bonenzakken)
  • Rezign® Veneer Denim (gerecyclede spijkerbroeken)

100% Hollands product

Rezign® dicht het gat tussen high-end design en milieubewuste producten. Daarvoor gebruikt het merkgerecyclede materialen uit textielafvalstromen en biobased bronnen. Geproduceerd in eigen land, dus weinig transportkilometers. Zo werkt Rezign aan een betere wereld met minder textielafval. En werk jij met inspirerende en hoogwaardige designs, gemaakt van materialen die anders in de verbrandingsovens eindigen. Hoeveel positieve impact ga jij maken op de interieurbranche? 

Maak kennis met de designer

Combineer Rezign® met dragers van Pantoni

De fineren van Rezign kunnen mooi gecombineerd worden met een van de zes dragers van Pantoni. Zo komt het beste van twee werelden bij elkaar. Binnen de kernen van Pantoni kun je kiezen uit zes dragers: Eco-LSB, Spaan, Excoplex, Berken, MDF of Stabilo. Alle kernen hebben een basis van gerecycled of biobased materiaal, zijn formaldehyde arm en gemaakt van FSC- of PEFC hout.

Wij vertellen je graag alles over Rezign®

Maak de finishing touch van je volgende interieurproject ook biobased. En doe het extra onderscheidend met een van de zes opvallende fineren van Rezign. Neem contact op om het stalendoosje op te vragen of kom langs in de showroom. Wij adviseren jou graag op maat.

Vraag stalenbox aan Meer weten