Decovisie gaat voor de hele aarde werken

Vooral omdat we werken met grondstoffen die de aarde voortbrengt. Daarom staat vanaf nu alles inhet teken van SDV: Samen Duurzaam Vernieuwen. We willen de krachten bundelen in de hele keten, van leveranciers tot klanten. En we kiezen uitsluitend nog voor producten die in Europa geproduceerd zijn. Duurzame materialen, op een verantwoorde manier geproduceerd. Het liefst nog op circulaire basis. Mét behoud van de kwaliteit waar we om bekend staan. En als er al transport aan te pas komt, is dat zo efficiënt mogelijk. Zo gaan we stap voor stap duurzaam vernieuwen. Niet alleen in onze producten, ook in relaties met partners streven we naar duurzaam en vernieuwend.

Made in Europe | Samen Duurzaam vernieuwen

Bijdragen aan het behoud van onze aarde, dat vinden wij belangrijk. Zeker in een sector waar grondstoffen en materialen uit de natuur de basis van het eindproduct vormen. Die materialen hebben we nu en ook later nodig. Door Samen Duurzaam te Vernieuwen bundelen we krachten, zetten we in op innovatieve oplossingen en maken we samen duurzame keuzes. En dat start bij ons. 

Die keten van duurzame keuzes beïnvloeden en activeren wij door te blijven innoveren. We creëren extra duurzame impact door de stappen die we afzonderlijk van elkaar zetten te verbinden. Hiervoor bundelen wij onze krachten met de hele keten, van leveranciers tot klanten. 

Daarom kiezen we heel bewust voor producten die in Europa geproduceerd zijn. Met als extra bijkomend voordeel dat onze klanten kunnen vertrouwen op kwalitatief goed en beschikbaar materiaal.

Hoe geven we hier invulling aan?

Op maar liefst 6 gebieden doen wij een duurzame belofte. Aan al onze partners en klanten. Waarbij iedere stap er 1 is. ​​​​​​​

  1. We gaan voor een kleinere footprint
  2. Ons transport is zo efficiënt mogelijk 
  3. We zijn continu bezig om blijvend duurzaam te vernieuwen
  4. Waar mogelijk werken we circulair
  5. We kiezen voor duurzame en gezonde materialen
  6. We gaan voor samen duurzaam, ook in onze relaties

Dat we heel bewust kiezen voor producten die in Europa geproduceerd zijn, is voor ons meer dan normaal.

Meer weten over onze visie over maatschappelijk verantwoord ondernemen