Maak twee keer impact met de nieuwe Natuur & Textiel collectie van Pantoni

Je klanten écht een onderscheidend interieurontwerp aanbieden. En tegelijkertijd iets goeds doen voor de planeet. Dat kan nu. Want Pantoni komt met een spraakmakende nieuwe collectie: Natuur & Textiel. Het is niet alleen een fraaie aanvulling op je Pantoni stalenmap, het is vooral een manier om impact te maken. Dúbbele impact zelfs.

 

Fineren van Rezign® op basis van textiel of hernieuwbare grondstoffen

De aanvulling is een succesvolle samenwerking tussen Pantoni en Rezign®. Je kent Rezign® als producent van fineren van textielafval en biobased vezels. Uiteenlopende producten als denim, legerkleding, pakken en ziekenhuisuniformen krijgen een tweede leven als fineer. Net als trouwens de fineren van vlas, hennep en jute koffiezakjes, oftewel hernieuwbare grondstoffen. E elk van de zes soorten fineren hebben een eigen identiteit. Zo geef je een ontwerp extra impact mee.

 

Speel in op de vraag naar duurzaamheid

En overbodig om te zeggen dat je ook voor het milieu impact scoort. Textiel is een van de meest vervuilende industrieën. Van weggegooid textiel fineer maken is één manier om die vervuiling te lijf te gaan. De keuze voor fineren van Rezign® is daarmee een verhaal dat aanspreekt bij opdrachtgevers. Vooral als opdrachtgevers expliciet vragen om een duurzaam ontwerp. En qua verwerking kun je het jezelf makkelijk maken: elk van de zes nieuwe fineren kan worden gecombineerd met een van de zes dragers van Pantoni.

 

Je merkt: wij zijn enthousiast. We twijfelen er niet aan of ook jij de mogelijkheden herkent van de nieuwe Natuur & Textiel collectie van Pantoni. Wil je graag de nieuwe stalenkaart ontvangen? We sturen je de aanvulling met plezier toe. Heb je een advies nodig over de toepassing of verwerking? Of wil je een grotere staal ontvangen? Ons verkoopteam weet er alles van. Succes met je duurzame project!