EDC24+ ruim 200 decoren en textuurcombinaties van EGGER

Tijden veranderen. Stijlen veranderen. Wensen van opdrachtgevers veranderen. Met de introductie van de EGGER Decoratieve Collectie 24+ ben je weer helemaal bij. De introductie van de nieuwe decors pakken we groot aan: met een drie weken durende EGGER-expositie in onze showroom. Je bent welkom!

 

‘Grensverleggend’ noemt EGGER zelf de introductie van een compleet nieuw palet aan decors. En de sneak peek die we al hebben gekregen, laat zien dat daar niks te veel mee is gezegd. De nieuwe collectie omvat niet minder dan 200 decor- en textuurcombinaties. Een groot deel is nieuw, een ander deel ken je uit de bestaande EGGER collectie. Daarom krijgt de naam ‘Decoratieve Collectie’ ook de toevoeging 24+. EGGER maakt er met ingang van dit jaar een doorlopende collectie van.

Ga mee richting de toekomst

‘Future directions’ noemt EGGER de acht nieuwe lijnen. En futuristisch zijn de designs. Ga je voor het luxueuze hotelgevoel van Luxury Metallics of de neutrale kleuren en natuurlijke materialen van Warm Neutrals? Kies je voor de combinatiemogelijkheden van Colours with Function of voor de steenachtige structuren van Harmonious Stones? Past de klassieke tijdloosheid van Simply Natural in jouw interieurproject of juist de arty looks van Muted Colours? Of ben je gecharmeerd van de vele kleuren wit in Natural White of het vintagegevoel van Authentic and Functional? Kom. Zie. En laat jezelf verrassen!

Welkom voor inspiratie en de stalenmap

Tijdens de EDC24+ Weken, van maandag 11 tot en met vrijdag 29 maart, is de showroom van Decovisie veranderd in een EGGER-expositie. Je bent dagelijks welkom om een kijkje te nemen. En op de donderdagen 14, 21 en 28 maart zorgen wij niet alleen voor de inspiratie, maar ook voor catering volgens Brabants recept. Ben je van plan om tijdens de EDC24+ Weken langs te komen? Schrijf je dan een in via de button. Niet per se nodig, wel voor ons handig om te weten. Ook zonder voorinschrijving zijn we natuurlijk even gastvrij als anders. 

REGISTREREN EDC24+ WEKEN

  •