Schoner plaatmateriaal met de norm E1E05

Een schoner plaatmateriaal met dezelfde kwaliteit, maar nóg beter voor mens en milieu. Hoe kunnen we dat realiseren?

Bij Decovisie hebben we ondernemen met oog voor mens en milieu hoog in het vaandel staan. Dat klinkt misschien een beetje cliché, maar het is echt zo. Dat betekent dat we er voor zorgen dat onze producten niet alleen voldoen aan de E1-norm, maar dat we een stap verder gaan.            

We leggen het graag iets verder uit

Bij het maken van houtachtige plaatmaterialen zoals spaanplaat, multiplex of MDF wordt gebruik gemaakt van lijm die ureumformaldehyde bevat. De uitstoot van formaldehyde uit het plaatmateriaal wordt gemeten aan de hand van een grenswaarde die conform de Europese normering interieurplaatmateriaal dient te voldoen aan de E1-norm.

We leveren plaatmateriaal dat standaard voldoet aan de E1-norm, maar we gaan nu een stap verder. Want hoe minder formaldehyde-uitstoot, hoe beter voor mens en milieu. Daarom E1E05-plaatmateriaal!

We willen van goed, naar nóg beter. Van maatschappelijk verantwoord, naar méér maatschappelijk verantwoord. Plaatmateriaal met een kwaliteit dat goed is voor mens en milieu met een schoner binnenklimaat.

Benieuwd naar productspecificaties? Vraag deze bij ons op.