Loading

 

Prijslijst update februari 2022

Een nieuw jaar waarbij we jou graag het nieuwste van het nieuwste laten zien.

In onze update van de prijslijst hebben we een mooie uitbreiding van ons assortiment. Hierdoor zijn we nog completer voor jou als interieurbouwer en interieurarchitect. 

Nieuw in ons assortiment
  • EGGER PerfectSense Feelwood, een nieuwe productgroep met 6 decoren die aanvoelen als echt hout gecombineerd met het matte, fluweelzachte karakter van EGGER PerfectSense!
  • LinoPlus, een nieuw merk decoratief plaatmateriaal vanuit de Legit Forum Groep. De LinoPlus-collectie bestaat uit maar liefst 12 verschillende kleuren, is snel leverbaar én direct klaar voor gebruik. Het materiaal is verkrijgbaar op verschillende (duurzame) dragers vanaf 9 mm dik en geschikt voor alle high-end 3D-meubelontwerpen.

 220131.DEC-strook-1550x325-prijslijst-feb2.jpg

Prijslijst februari 2022

Maandelijks bekijken we de marktsituatie en waar nodig passen we onze prijslijst aan. Vind hier altijd de actuele prijslijst. 

Door de huidige marktsituatie zijn we genoodzaakt om de verkoopprijzen tegen het licht te houden om waar nodig te actualiseren. Helaas ontkomen we er niet aan om voor onder andere de producten van EGGER, MDF en Ecoplex de verkoopprijzen te verhogen. Het gaat om oorzaken die buiten onze invloedssfeer liggen, maar we hebben het vertrouwen om ook de komende periode als partners mooie projecten te realiseren met veel enthousiaste eindgebruikers.